Sledujte nás

Anglicko

EPL: Ťažký žreb pre Delostrelcov

Najrýchlejšie auto na Slovensku je Avia, vždy je na čele kolony. Poďme sa pozrieť, kto bude na čele ligy líg po jej druhom kole.

CHELSEA – ARSENAL

Zatiaľčo Sarriho Chelsea v nekonteovskej schéme 4-3-3 zvalila v otváracom kole nového ročníka domáci Huddersfield aj bez Hazarda a Girouda 0:3, Arsenal aj s výklusom Ozila pripomínal doma na Emirates proti Manchestru City sexepíl Terezy Mayovej po siedmej fínskej vodke. Nadšenie turistu čo ide na Krásnu Hôrku spadlo už po trefe Sterlinga – jo, on a Lewandowski triafajú zásadne iba za klubové peniaze – a nebyť Čecha, mohla to byť doma aj celkom slušná kefa. Inak, Peter, tá hororová česká ulička, čo si si skoro pošúľal do brány mohla byť antihitom kola. Ughf.

Delostrelcom nadelil žreb na úvod sezóny docela ťažké kvádre, či dnes odvezú od silného suseda z juhozápadu mesta ďalšiu vlečku posudzujte pri kurzoch zhruba 1.8 – 3.9 – 4.3.

Neprehra Chelsea.

MAN CITY – HUDDERSFIELD

Po Chelsea doma hneď City vonku, ani zverencom sympoša Davida Wagnera neradno závidieť čo i škrkátko v trenke. Papierovo môžu získať hosťujúci Terriers na drne Etihad Stadium tri body v jednom zápase zo štyridstiatich, ak to má byť dnes, pridám si Rytmusa k friends, na zoznamku vyvesím aj foto a skúsim to v meste za poslanca.

Aguero. Jesus. Hocikto.

CRYSTAL PALACE – LIVERPOOL

Liverpool pôsobil v prvom kole doma proti West Hamu presne podľa predpovedí, rozumej silnejšie jak samota v 60ke, nová sezóna – starý dobrý Salah and company a na Anfield Road bum prásk 4:0. Dnes ale pamätníci – i Steven Gerrard – vedia, že vo futbalovom strete kope v Selhurst Parku osudová dvojka a maznať sa s tutovkami si dovolia iba prenadšení a pribohatí. Uvidíme, koho bude v Londýne na konci dňa páliť Zaha.

Kurzy 6.6 versus 1.5, vôbec by som sa nečudoval, keby Reds ixli – kixli. Aj keď to beatlesákom určite neprajem.

S tým, že ani rýchlosť nie je vo futbale všetko, ale je viac, sa s vami lúčim a dopremierligotania v ďalšom kole, priatelia…

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko