Sledujte nás

Anglicko

EPL: Šejk versus Ostré vidly

Slovo derby má v angličtine tri významy. Je to buď anglický tvrdý syr typu čedar, dostih trojročných koní na 2400 metrov, alebo stretnutie dvoch miestnych športových oddielov. V Manchestri sa kope večer jedna výstavná mastenica.

Vcucnutí do vákua negativity, Manchester Disunited, či Man Urinated, štvorka v sieti De Geu na drne Goodison parku bola, povedzme si rovno, priam strašidelná, a čo horšie pre devilpozitívov, úplne zaslúžená. Pogbovci plašili vlastné tiene a podľa slov uja Nevilla poniektorí na Evertone len plano predstierali šprint. Zlou správou pre modrých dnes je, že horšie sa to už za tie strašné lóve nedá, dnes by som pri „tutovej“ dvojke rozhodne zaváhal. Devils pôjdu vo vlastnom Divadle tak trochu polámaných snov na ostrú vidlu, strata De Bruyna bude u šejka Mansoura bin Zayed Al Nahyana navyše citeľná.

Guardiola vie, že ak chce po dosť nešťastnom vypadnutí z Ligy majstrov vykopať „aspoň“ majstra Albionu, musí vyhrať presne štyri zápasy. A vie aj to, že každý z nich bude ten najťažší…

Liverpoolský Milner už žmolí palce, aj vám teda zážitoček a dopremierligotania, priatelia 🙂

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko