Sledujte nás

Analýzy

PREMIER LEAGUE 2013/2014 … 23.kolo /streda/

hhhhhCelý svet je javisko a my jeho hráči, majúci svoje vstupy i výstupy, pravil kedys´ Shakespeare v jeho slávnej Ako sa vám páči. Že to by boli HRY, keby bol Vilko onehdy poznal i futbal…

 

CHELSEA – WEST HAM UNITED

Posledných 15 ligových zápolení The Blues proti susedom z West Ham United, 12 víťazných, jediné prehrané, pri súčasnej kubatúre Mourinhovej ekipy je drn na Stamford Bridge jednoducho malým popraviskom takmer pre každého futbalového hosťa. Fernanda Torresa trápi koleno, do základu modrých sa proti bývalým spoluhráčom výrazne tlačí Demba Ba. Po poslednej katastrofe a minelách Sama Eta´a i veľký Jose vie, že je jeho psou povinnosťou dať Dembovi šancu. Oscar je výkonom v poslednej dobe ozaj na Oscara, dnes znova ale zamerajte na Hazarda. Futbalové absolútno, kde by i onen Shakespeare stratil slová.

 Kladivári veľkého Sama vyhrali z 22 doteraz odohraných duelov iba štyri, nedali v sezóne ešte ani jeden gól hlavou a štatistiky im neúprosne vypočítali aj najnižšiu, iba 35%-nú presnosť streľby z celého pelotónu anglickej elity. West Ham na 18.mieste tabuľky ide dnes na juhozápad veľkomesta takmer po jasný výprask. God Save The Sam.

 

 Skúsime 3:1… Hazard keď nedá, na stopercent gól vyrobí

 

negredoTOTTENHAM – MAN CITY

Spomienky na White Hart Lane, nekompromisný anglický „drizzle“ a nezabudnuteľnosť tam že kdesi v duši. Dnes na romantický „drn s kohútom“ prichádza parný valec zo severu, a že to bude mastenica je už teraz jasné ako Ficova 40-ka pred voľbami.

Tottenham bude bez Androsa Townsenda a Erika Lamelu, City bez Nasriho, no už s Davidom Silvom a bombérom Alvarom Negredom, i keď najskôr a zatiaľ iba na lavičke. Manchester City strelil Kohútom v posledných 5-ich vzájomných ligových stretoch 17 gólov, na tráve Spurs však City vyhrali z ostatných 10-ich zápolení iba jedno. Oba tímy milujú ofenzívu, dnes sa pripravme na všetko, len nie na 0:0. Adebayor pripomína po odchode AVB urvaný vagón, uvidíme, čo na to zadný val belasých dispečerov Kompany and company. Vyskloňujte Yaya Toure – Sergio Aguero a spokojne položte na BETFAIR stovečku na LAY Spurs. Pri kurze 4. Bo viera má veru veľkú silu, dokáže zablokovať i racionálne myslenie …

Nuž, „Ako sa vám páči“ a dočítania, priatelia …

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Analýzy