Sledujte nás

Analýzy

FC BARCELONA pred manchesterskou hitparádou v Lige majstrov … /utorok/

tutututViete čo má spoločné Nadal, Bolt a Man City? Najnižšie kurzy. Nie však v prípade, keď príde na Etihad Stadium Barcelona…

Zimná prestávka futbalovej ligy najligotavejších konečne dozrela konca a v Manchestri rovno a zhurta ponúka megašláger, niektorými šikovne nazvaný Operácia Messi. Po výprasku Raya Vallecana na Nou Campe /6:0/ v poslednom kole La Ligy polámal totiž argentínsky cupko v Španielsku ďalší historický rekord, zasadnúc na trón futbalistu s najvyšším počtom gólov na svojom konte v celej histórii tejto krajiny – 227 zásahov v 263 zápasoch /len pre porovnanie, bývalý bombér Realu Madrid Di Stefano strelil toľko gólov v 329 dueloch/. V belasom Manchestri sa už dnes pýtajú, čo na to všetko taký Pablo Zabaleta ?

Barcelonská chobotnica s kondičkou nepálskeho šerpu, lekvárovo pinkajúc si svoju pomyselnú miliardu prihrávok je už pár rokov rozkošou pre jedného, ničomníctvom pre druhého. Hej, estetično, imagináciu, či inšpiráciu môže každý vnímať trochu inak, no ak niekto tvrdí, že Monica Bellucci nie je atraktívna dáma, vypadnutá G.G. Byronovi rovno kdesi z jeho romantického vrecka rozkoše, jeho periskopové sklíčko plezíru bude najskôr poriadne prasknuté. Blaugranas sú jednoducho ťahákom, atrakciou, futbalovou „šoukou“, všetko ostatné sú len plané reči. A to dobre vie aj už teraz vypredaný Etihad Stadium.

Katalánsky veľkoklub bude s najväčšou pravdepodobnosťou ešte bez 70-miliónového Neymara v základnej zostave/Brazílčan je po zranení/, herne už klasicky najviac zraniteľný v štandardkách a vo vzduchu. Barca navyše nemá stabilitu z minulých rokov, dokáže zahrať 70 minút brilantne a potom v disciplíne naivne skratovo zlyhať. Gerard Pique si však verí : „Ak už vás dnes nedostane Messi, doma vás dostane Neymar“. Neverím, že vymyslíte lepší PR na tento dvojduel, priatelia.

Nuž, nech sa páči, compadre Lionel Messi, na pľac !

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Analýzy