Sledujte nás

Analýzy

MANCHESTER UNITED – LIVERPOOL … PREMIER LEAGUE 2013/2014

ujjjjjjjjjjjPoznáte ten pocit, keď predčíte všetkých, dokonca i svoju povesť? Nová príručka psychológie ho vraj definuje ako SURE-SURER-SUAREZ …

Do Divadla snov na Old Trafford prichádzajú merseysiders aj s duom futbalových protagonistov, akých si Premier League nepamätá takmer 50 rokov. Luisa Suareza a Daniela Sturridgea, už v predošlých zamysleniach označených ako tandem jedu kobry s chrípkou, závidí Liverpoolu hádam celý svet, a i vďaka nim sa držia The Reds v tabuľke anglickej futbalovej elity po rokoch poriadne že vysoko, nepoznajúc v jej pomyselnom ringu prehru už 9-krát v rade. Sterling, Gerrard, Coutinho, vrátivší sa Lucas? 73 gólov Liverpoolu v 28-ich zápasoch jasne potvrdzuje, že je síce ťažké byť najlepším, no niekto to robiť musí. Čo i občas v najcirkusovejších dresoch v celej futbalovej Európe /pokiaľ si pamätáte módnu haraburdu, v ktorej gerrardovci vybehli naposledy proti Southamptonu/.

20 rokov nechýbal Manchester United v Lige majstrov, dnešný duel napovie, či si dajú Diabli v novej sezóne onej ligy skvostných nechcenú pauzu. Z hľadiska ich postavenia v tabuľke bude totiž znamenať ich dnešné víťazstvo na domácej hrude nádej, remíza pat, prehra 99%-nú skazu. Optimisti uberú percento.

Robin van Persie nastúpi na 250-ty zápas v Premier League, do zadných radov Devils sa vracia Rafael, vyliečil sa Nani, naporúdzi by už mal byť aj Javier Hernandez.

Z posledných 27-ich stretov dnešných sokov skončili len dva remízou. Pokiaľ si chcete vsadiť, skúste porovnať súčasnú obranu Devils a útok hostí, prípadne dajte na srdce. Skutočná láska robí totiž človeka odvážnym. V prípade stávkovania trojnásobne…Bohužiaľ.

 

Peknú nedeľu, amigos!

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Analýzy