Sledujte nás

Anglicko

Veľký návrat do Anglicka

Svoju hráčsku kariéru začínal v londýnskom bublinkovom West Hame United. Odvtedy kopal za nejeden tím a teraz opäť prichádza na Ostrovy. Jermain Defoe, priatelia.

Bývalý útočník anglickej reprezentácie sa na tri a pol roka upísal Sunderlandu. Defoe sa vracia do Premier League, kde zaznamenal viac ako 120 presných zásahov postupne v dresoch West Hamu United, Portsmouthu a Tottenhamu Hotspur. Po piatich úspešných rokoch v drese Spurs (2009-2014) sa Jermain začiatkom roka sťahoval do MLS, do kanadského Toronta FC, kde skóroval dokopy 11-krát v šestnástich zápasoch.

Súčasný kormidelník Čiernych mačiek Gus Poyet má s londýnskym útočníkom skúsenosti práve z Tottenhamu, kde pôsobili v rovnakom časovom období. ,,Som nadšený, že je Jermain hráčom Sunderlandu. O jeho výnimočných vlastnostiach a kvalitách viem z prvej ruky a jeho schopnosť skórovať z každej situácie hovorí sama za seba. Má v sebe niečo zvláštne.“

Jeden prestup sa ale uskutoční aj opačným smerom. 25-ročný zakončovateľ Jozy Altidore sa presunie naspäť do MLS, kde kedysi začal svoju kariéru.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko