Sledujte nás

Príbehy spod piatich kruhov

Keď sa šťastie unaví

Stará ľudová múdrosť hovorí, že sadne i na vola, no my môžeme pokojne povedať, že na Bradburyho. Áno, austrálsky rýchlokorčuliar zažil na ZOH v Salt Lake City (2002) asi najkurióznejšie i najšťastnejšie preteky zároveň. Získal olympijské zlato a pritom bol totálnym outsiderom na dráhe.

Ako teda mohol tento, dnes 41-ročný austrálsky rýchlokorčuliar vystúpiť na stupienok najlepších? V jeho prípade doslova absurdne.

Do semifinále postúpil len tak, že jeden súper spadol a druhého diskvalifikovali. Nasledoval postup do finále a ak si niekto myslí, že tu dostal Steven Bradbury strach (predsa len bol najslabší), tak sa veľmi mýli. „Bol som najstarším finalistom a úprimne – bol som presvedčený, že na nikoho z nich nemám. Z toho sa odvíjala aj moja taktika – držať sa vzadu a vyčkávať, či sa niečo nepredvídateľné nestane.“ Tomu sa povie pevné nervy, že? A ono sa naozaj stalo. V tuhom boji o zlato sa všetci rýchlokorčuliari pred ním zrazili a mohli len na zadku sledovať, ako si to šťastlivec Bradbury v pokoji dokĺzava po olympijské zlato.

Šťastie muselo byť teda fest unavené 🙂

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Príbehy spod piatich kruhov