Sledujte nás

Anglicko

EPL: S Edersonom v bráne nevyhrá ani madridský Real

Keby sa nenarodil taký Messi, Bruyne, či Rashford, dodnes žijeme v tom, že svaly sú viac ako inteligencia.

Ederson, Manchester City
Foto: SITA/AP Photo/Dave Thompson

Keby sa nenarodil taký Messi, Bruyne, či Rashford, dodnes žijeme v tom, že svaly sú viac ako inteligencia. Vitaj znova za kanálom, kamarát.

Leeds – Southampton

Aj malé kapre chcú chlípať vodu vo veľkom rybníku, bitka drobizgu o prežitie práve dnes na Elland Road môže už len ťažko nabrať gigantickejšie rozmery. Bielsa je preč, March je preč, ak Pávy z Leedsu aspoň parciálne nerevitalizujú obranu, budú preč aj oni. A možno nadlho. Pirane z chvosta tabuľky pôjdu na kref, pri 2 versus 4 to vidím na gólovú remízku.

Leicester – Arsenal

Gunners kopú bezkonkurenčne najkompaktnejší a najatraktívnejší futbal v zemi Wilka Dobyvateľa. Preto musia ligu vyhrať. And nothing else matters.

Bournemouth – Man City

Tip na prezreté City z Ligy majstrov vyšiel jak boľavá osmička v opuchnutej gambe, nikdy veru never nažratému hrochovi. Pepe koučuje akoby si sám koledoval o vyhazOFF, s Edersonom v bráne nevyhrá ani madridský Real a ani bago v tréningu o plecháč Gambrinusu. Horšie než Dolinková na tlačovke Hlasu. Tutovke pri 1,2 na Blues uverí dnes len kamikadze.

Crystal Palace – Liverpool

Keď ťa rozbijú v domácej krčme na cigánske hračky, neveríš, že pivo furt chutí rovnako. You REALly never drink alone. Zamordovanejšie ako v utorkovej Lige majstrov to už Reds nedokážu. V Londýne tip – neprehra Klopp band.

S pozdravom lepšie Slafkovského ako jednotku draftovať ako drátovať sa s tebou lúčim a určite ostaň na vlne Brosport. Dopremierligotania, kamarát.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko