Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 3.kolo /sobota/

V r.2050 porazí futbalová jedenástka zložená výlučne z ľudských robotov tím majstrov sveta. Osobne už pri tom nebudem, tým čo áno to ale viac než prajem. Predpovediam vždy verte, spomeňte si ako sa smiali Julesovi Verneovi.

BURNLEY – MANCHESTER UNITED

Ani Moyes, ani Giggs, ani Van Gaal, na Old Trafford by sa najviac zišiel Gregory House. United hádam s výnimkou posledných 14-ich minút núkal v minulom kole proti Sunderlandu neraz elementárnu technickú nedokonalosť, Mata bol osamelý, Fletcher na Rohypnole, Young i keď snaživý ale zase Mr.Diver a keď sledujete takého Cleverleyho nechápete, kde prišiel k priezvisku. Systém 3-5-2 Diablom zatiaľ jednoducho nesedí, pripravte mi 200 000 libier týždenne a sedmičku na drese, prichádzam do Divadla Snov. S pozdravom Váš Angel Záchranca.

Burnley je tím na očividný vyhazov z partie anglických futbalových aristokratov a jedenástka na permanentný preplesk, dnes na Turf Moor pri na manchesterské pomery senzačnom kurze 1.52 All In Devils. Volal Van, vraj tutovka.

Skúsim 1:3, Rooney

MANCHESTER CITY – STOKE

Na pažiti Etihad Stadium si to rozdali naposledy Big Boys City a liverpoolskych Reds, a predtým ako sa Škrtel nepáral a rozpáral okrem iného Dzekovi ľavé stehno, zabalili domáci SkyBlues hosťom na cestu parádny beatlesácky Get Back. Vivat Jovetic, Bravo Sergio. Výkon pellegriniovcov uspokojuje najvyššie parametre futbalového kumštu, vzadu elastická skala, v strede YaYa band, vpredu spermijka eboly.

Stoke statočne kope do výšky svojho rozpočtu, osobne už ale neohúri ani farbou dresu. A že sa tu raz objaví taký barcelonský Bojan, to mi teda stiekol soplík.

Skúsim 2:1, Dzeko

EVERTON – CHELSEA

V Goodison Parku to v minulom kole 80 minút vyzeralo, že Delostrelci z Londýna purknú vlhké trenky, Arsenal sa však dokázal už ako neraz v závere vyhrabať z hrobu a infarktovo zderaviť vrecká tým, čo neistili pri stave 2:1 InPlay stávku na Toffees. Šalamúnska predpoveď Everton neprehrá, Arsenal nevyhrá bola nakoniec viac ako šalamúnskou, martinezovci však „prehrali“ jasný duel vo vlastných hlavách.
Dnes vo Waltone hviezdi Mirallas a znova pravá obrana s číselkom 23. Že „nejaký“ Coleman.

Londýnsky buchar z Chelsea na štadióne The Grand Old Lady overí staré dobré „modrejší ustúpi“, vsádzať na prehru Evertonu doma bola v minulej sezóne ale dosť že odvaha. Zrátajte groše a skúste remízu pri 3.5.

A pokiaľ nejaké tie predpovede nevyjdú, najhoršie čo sa môže stať je, že ostanete chudobnejší. A s tým nielen na Slovensku perfektne prežijete. Taký Verne, po tom čo ho strelil synovec do kolena, musel napríklad žiť do konca života chromý.

Dočítania zajtra, amigos…

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko