Sledujte nás

Futbal

ŠPANIELSKO – NEMECKO … priateľský zápas

Vo Vigu stret ťažkých kubatúr, v ktorom hlavne domáce Španielsko Vincenta del Bosqueho chce ukázať nóvum futbalového kumštu, stratiaceho na Majstrovstvách sveta 2014 v Brazílii kus svojho blysku…

Figliar Bosque šampionát najprv slušne prekombinoval, potom totálne nezvládol, po odchode Xaviho, Xabiho Alonsa i Davida Villu do reprezentačného dôchodku dnes 63-ročný futbalový šachista integruje do slávnej La Roja mladíkov, akými sú stredopoliari Koke, Isco, či forward Paco Alcacer. Španieli zmlátili naposledy v kvalifikácii EURO 2016 skupiny C Bielorusko 3:0 a Iscova bravúra taví hitparády webov hádam doteraz.

Nemecká, nielen futbalová perfekcia, hraničiaca s megalomanskou pedantériou bude chcieť ukončiť svoj hviezdny rok 2014 bez prehry a je skoro isté, že sa jej to proti španielskej omladine podarí. Kouč Joachim Loew je artefaktom klonovanej čeľade tých, čo kladú slovo prehra v abecede života až za písmeno Z.

Remízový zápas sa spokojne môže skončiť i tesnou výhrou majstrov sveta, ktorí dnes podľa kurzov ale NIE sú favoritmi /Španielsko 2.16, Nemecko 3.65/. Rozumné bude vsadiť InPlay na tím, ktorý bude prehrávať o prvý gól, pri 1:1 ukončiť stávku s istým ziskom. „Priatelák“ je predsa len „priatelák“.

Dovyhratia vo Vigu, amigos.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Futbal