Sledujte nás

Anglicko

CRYSTAL PALACE – LIVERPOOL … FA CUP, 5.kolo

Football Association Challenge Cup, najstaršia futbalová súťaž na svete, vhupne o pár hodín v svoje piate kolo, a na tráve Kryštálového Paláca v Selhurst Parku si ako rodení beatlesáci zadžemujeme jeho jednoznačný tophit. Ladím géčko, vraj príde aj Yoko.

Stevenova vkĺzačka v súboji proti Spurs za tri týždne ušetrí klubovej práčovni na detergentoch, Jordon Ibe poháre za Liverpool nateraz určite nekope, Raheem Sterling zranil 20-ročný calcaneus a nik nevie nielen čo to znamená, no ani kedy sa zahojí. Absencia Lucasa Leivu by trápila možno tak trénera Kicu u nás doma www. Bardejovciach.

Kryštáloví predvedú v debute svoj nový obranný brus Papa-was a rolling stone-Souara, rekonvalescentov Yaya Sanogu, Jamesa McArthura a Mile Jedinaka ešte dva dni zbublinkujú v jakuzi. Palace uhral doma s Liverpoolom v minulej sezóne pre červených smutných, pre inofarebných pamätných 3-3, a keby onehdy jeden zo zlomových zápasov v boji o titul nepresunuli na pondelok, sedím v Selhurst Parku vysmiaty jak mongolská sedemnástka. Dung.

The Eagles kopú doma na víťazstvo pri kurze 4, rodgersovci 2.08, počkáme, či Brendan vypustí v svojom signifikantnom ráde Reds svätého Urridgea a potom už len prichystáme ukazovák. Nešťastnejší middle finger. InPlay, Betfair only, lads.

Volala Yoko. Že na pódiu iba v C-dur. Tam nemusí na čiernych.

Doskopania, amigos.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko