Sledujte nás

Anglicko

EPL: All-in na The Blues

Snom človeka budúcnosti je vrátiť sa vo veku 123 rokov z tenisového kurtu a ľahnúť si rovno na smrteľnú posteľ. Nemusíte veriť, ale je to tak. Preto nehrajte tenis. Rýchlovka-trojtipovka 9.kola, priatelia.

CHELSEA – WATFORD

Rozrhané tikety všetkých odpadkových košov sveta spojte sa, keď niekto dojebabral minulé kolo, tak zaručene Conte, Zaha a naša viera v záverečný nápor The Blues. Chelsea navidomoči chýbal N’Golo Kante aj Alvaro Morata, beznádejne posledný a 731 minút gólojalový Palace tak povstal na domácom drne zo streleckého ejakulátu a poslal úradujúceho majstra aj s jeho často pešiackym futbalom na juhozápad mesta s ďalšou bodovou nulou.

Watford je na neuverenie dva body pred Chelsea, ak veríte, žeby táto mohla prehrať trikrát po sebe, určite na Stamforde nehrajte all-in ako 93% tipérov modrej planéty.

Skúsim 3:1.

HUDDERSFIELD – MAN UNITED

Na Anfield Road kopli naposledy joseovci v megašlágri futbalovej histórie až raz na bránu, a či už výkon svojich budú dnes devilpozitívi obhajovať vyšlou taktikou, ostentatívnou tatrovkou v 16-ke, geniálnym Geom alebo získaným bodom, v Liverpoole Diabli judášsky zradili vlastnú DNA  klonujúc rodný list na Man Nudajtid/Nulajtid. Mourinho je v každom prípade nečitateľnejší jak korán, stavte sa, že to dnes na pôde dvanásteho Huddersfieldu bude najskôr že iný džihád.

Skúsim 1:2. Lukaku.

MAN CITY – BURNLEY

Na Eastlands obrátili prednedávnom Skyblues v Lige majstrov SSC Neapol na SSC Nepípol a pri súčasnej imperiálnej hernej kadencii mančesterských šejkov má v dobe súčasnej zhorieť v najfutbalovejšom meste planéty i Burnley. To všetko za predpokladu, že Aguero a Ježiš nezabudnú, že slabý súper existuje iba vo vašej hlave.

Žeby 5:1?

Futbal je ako život, je iba loptou v rukách šance. Skúste dnes tie svoje a dofutbalovania, priatelia!

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko