Sledujte nás

Futbal

Bundesliga, dejstvo desiate

Šály na krky, šetriť si hlasivky a obliecť sa poctivo…slovami každej poctivej matky môžeme tiež otvoriť ďalší náklad nemeckého superfutbalu. Desiate kolo ist hier, pozdravujem kolektív.

Hertha Berlín – Lipsko

Do hlavného mesta príde rodeo s rozpálenými býkmi, ktorých ale v istom prípade može zahasiť i „charkeľ“ priemerného Heinza. Domáci i hostia si dovedna v Bundeslige vedú úplne rovnako pri bilancii 4-4-1. Skromné kádre sa môžu potľapkac po pleci, veď Dudovci porazili Bayern i remizovali s Dortmundom zatiaľ čo RB vyprášili Norimberg jak poctivý sobotný prášič kobercov /6:0/.

Kurz hrá s hosťami, ja to však cítim na remízku respektíve poctivú domácu… výhru.

Wolfsburg – Dortmund

Desiaty proti prvému a nečudoval by som sa, keby to je tak i na konci sezóny. Vlčkovia od Volkswagenu už dávno nepredstavujú takú silu ako pred rokmi a teraz ich z lesa úspechu vyženie i zajac – jednonohý bez uší. Naopak BVB našli kdesi v kanáli pri štadióne recept na minulosť no s novým drajvom, ktorý podporuje najmä najlepší strelec Paco Alcácer. Náhodné nakopávanie jak Partizán vs. Kompaktný dynamický prejav vraví jasne jako facka, asi pojdem do Chorvacka.

Kurz 2 na Dortmund je pre tipérsku komunitu jak 13.,14. i 15. plat či skoré Vjanoce, takže k tiketu balík dvojročných salóniek z nekonkretizovaného obchodného reťazca a čaj, ale aspoň tatranský.

Bayern – Freiburg

Pravidlo starých mám učí, že výhry Bavorov najtesnejším rozdielom sú dobré akurát tak na body. Bayernu sa aktuálne v lige bojí maximálne štvrtý rozhodca bo pri nefutbalovosti už Kováčovci neraz prišli o body. Teraz je na programe Voľný hrad s maródku dlhou jak zoznam kandidátov do mestského zastupiteľstva. Brať v tomto zápase do úvahy kurzy je ako hádať sa o zrušení helovínu – bezvýznamné.

Leverkusen – Hoffenheim

Niečo mi tak mierne šepká, že v Aréne liekov a medikamentov sa bude kopať zápas kola. Oba celky pestujú ofenzívny fotbal s dávkou odhodlania i riskovania, čo sa dnes vidí len v nadstavenom čase vo finále Ligy mistřu na strane prehrávajúceho. Mladé pušky z Leverkusenu proti nesmierne úderným 3-4-3 z valalu menšieho jak Zborov, ta na toto sa veru môže tešiť každý priaznivec peknej hry.

Jednotka nech nešpekulujem, lebo kým ostatní hráči hrajú podľa možností, ukazujú svoje silné a zakrývajú slabé stránky, Leverkusen postaví Baileyho s Havertzom a bude po srande, v prvom polčase.

Nemecký futbal učí usporiadaniu, mysleniu ale i nadávaniu. Viete ešte čo škodí zubom a je to žlté? Bager. Prajem nemeckým futbalom rušený víkend milý kolektív.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Futbal