Sledujte nás

Anglicko

EPL: December dvadsaťšesť

December dvadsaťšesť, druhý deň Vianoc, Deň dobrej vôle, Lá Fhéile Stiofáin, za La Manche známy Boxing Day. Kolo číslo 19 vykopáva poobede a končí neskoro večer, nonšalantne sa postavte na váhu a dorazte ju tepšou bobaliek.

CRYSTAL PALACE – CARDIFF

Crystal zvalil City, Leicester Chelsea, United Cardiff, outsajdri si to v minulom kole proste užili. Heh. Townsendova exhibičná bomba letela 0.92 sekundy a premenila pri kurze 20 šejkov štadión na Emptyhand, jeden fakt ale neoklame. Držať loptu 78:22 vo svoj neprospech, kopnúť trikrát na bránu úradujúceho majstra a trikrát trafiť jeho sieť, to skôr presvedčíte uja Blahu aby vám predal bustu Stalina. Sedemnásty Cardiff čaká na posily, v londýnskom Selhurst Parku ho majú zahovci zostreliť pri 1.66.

LEICESTER – MAN CITY

Leicester prežil pri nastrelenom brvne i trafenej tyči v ostatnom kole na Stamforde klinickú smrť a nakoniec kompletne vybrakoval jak Sariho futbalový Harrods, tak tipérske vrecká. Ak zbalili King Power boys šťastenu nadlho, mohli by pri 8.3 uštedriť zjavne naštrbeným bledomodrým ďalšiu ranu z nemilosti.

LIVERPOOL – NEWCASTLE

Byť na Dúbravkovom mieste, dám zo tri otčenáše navyše – Alah na ne síce nezaberá, Salah by mohol. Na Anfield Road sú kloppovci v brejku a pri 1.15 versus 19 ukopú 3:1 a potom ešte viac.

MAN UNITED – HUDDERSFIELD

Vianoce sú čas zázrakov, takí Devils sa po Joseho odchode napríklad naučili aj behať a Pogba sľúbil zrušiť účet na Twittri. Na týždeň. V prvej domácej šouke má naspídovaný Ole ukameňovať predposledný Huddersfield pri 1.2, sám Jose má vsadené za liter.

Odhoďte každý deň niečo pekné, skrášlite smetiská. A pekný zvyšok Vianoc, priatelia.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko