Sledujte nás

Futbal

Nešťastné zranenie Adriána po zisku európskeho titulu

Nešťastné zranenie Adriána po zisku európskeho titulu

Dva týždne dozadu ešte nemal Adrián podpísanú zmluvu na novú sezónu. Príchod do Liverpoolu, zranenie Alissona a stredajšia hviezdna noc proti Chelsea mu však zaručila pevné postavenie klubovej dvojky.

Po vychytanej poslednej penalte sa Adrián mohol spolu so svojimi spoluhráčmi tešiť zo zisku európskeho Super pohára. Na túto noc však gólman The Reds nezabudne ešte z jedného dôvodu, ktorým bol náhodný fanúšik. Ten ihneď po penalte vybehol na ihrisko s jasným cieľom oslavovať titul spolu s hráčmi. 

Ako sa vyjadril tréner Klopp, fanúšik vybehol na ihrisko a prenasledovaný ochrankármi sa tesne pred hlúčikom radujúcich sa hráčov pošmykol a trafil Adriána. „Včera to mal opuchnuté. Dnes, keď som sa s ním rozprával, povedal, že to je omnoho lepšie, no uvidíme,“ vyjadril sa Klopp na otázku, či Adrián bude môcť zasiahnuť do sobotného ligového duelu proti Southamptonu. Ani samotný kouč však nemohol uveriť, že k niečomu takému vôbec došlo.

Veď posúďte sami…

Neskutočné. Kvôli tejto kolízii sa môže stať, že sa do brány Liverpoolu postaví v najbližšom ligovom stretnutí 35-ročný Andy Lonergan, ktorý do klubu prišiel po uvoľnení z Middlesbrough. Poslednú sezónu strávil Lonergan v Rochdale (League One), kde sa predstavil len v siedmich stretnutiach. Nuž a teraz je dosť možné, že sa na neho bude spoliehať celý Liverpool v zajtrajšom zápase Premier League.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal