Sledujte nás

Futbal

Tipérska poradňa: Liga majstrov, 20. október 2020

Poďme si predstaviť, čo na nás čaká v dnešnom otváracom prvom kole skupinovej fázy Ligy majstrov.

PSG Mbappé

Berte voľno z práce, zabudnite na všetky problémy a pohodlne sa usaďte, pretože návrat hlási veľkolepá Liga majstrov. Salutujem kolektívu pri najnovšej tipérskej poradni z dielne one and only BROsport.sk.

Za iných okolností by v tomto období boli v Anglicku bez práce už minimálne traja tréneri a bežala by už aj Liga majstrov. Zároveň buďme radi, že síce neskoro, ale predsa. Poďme si predstaviť, čo na nás čaká v utorkovom otváracom prvom kole skupinovej fázy.

Dynamo Kyjev – Juventus 

Na horúcu ukrajinskú pôdu pricestuje neisto hrajúci Juventus. Andrea Pirlo sa zatiaľ nedokázal plne zžiť s trénerskou funkciou na tak vysokej úrovni, pričom dnes ho čaká ďalšia ostrá skúška. Kyjev vyfasoval okrem Juventusu aj Barcelonu a teda zápasy si ide primárne užiť, keďže papierovo nič moc. V tomto zápase majú však domáci veľkú šancu na aspoň motivačný úspech, keďže poraziť Juve bez Ronalda je presne také isté, ako poraziť Real Madrid bez Ronalda. True story.

Tipsport je v tejto dobe moderného temna nadmerne prívetivý, keďže zatiaľ čo domácemu outsiderovi pridal kurz 4,7, Juventusu sekli až nečakane vysokých 1,85. Tipujem dať na viac ako 3 góly a predsa len asi ten Juventus. I keď taká xka… hm, pre odvážlivcov určite zaujímavý risk.

Barcelona – Ferencváros 

Djurgarden, Celtic, Dinamo Záhreb a aj Molde padlo v prospech maďarského giganta, na ktorého čaká hneď na začiatok zápas z kategórie historických. Barca sa pod novým trénerom dostáva respektíve nedostáva do hernej pohody, no či už to bude v utorok večer na Novom Kampe akokoľvek, Gulemiházyiovci pôjdu späť do metropoly od Dunaja s prázdnou.

Barca nepotrebuje ani ter-Stegena na to, aby načala sezónu v LM proti Ferencvárosu v pozitívnom slova zmysle, veď do štvrťfinále vedie ešte ďaleká cesta. Kurz 1,0niečo na domácich a 34 hostí. Barca na tiket asi len z povinnosti a kebyže náhodou nevyhrajú, tak som sa pomýlil, nóbože.

Chelsea – Sevilla 

Modrí od Temže proti celoživotnému víťazovi Európskej ligy. V Londýne sa rysuje match, ktorý odhalí každý nedostatok a vyzdvihne každú kvalitu oboch zúčastnených. Dynamické a silné útoky pôjdu na plné obrátky a stavím sa, že prvý gól padne skôr, než Lampard stihne povedať metlobal.

Čelzi pôjde do prvého kola s kurzom 2,05 a andalúzski hostia s numerou 3,76. Osobne vidím pozápasový úsmev na tvárach modrých

PSG – Manchester United 

Highlight utorkového hracieho dňa sa koná pod vežou, ktorá keby vedela hovoriť, tak radšej asi spadne. Tuchelovci zmietaní zraneniami pôjdu proti Red Devils so snahou o pomstu z jari 2019 a už sa neviem dočkať, čo predvedú najjasnejšie zbrane oboch zostáv. 

Tipsport uvádza kurz 1,57 na Paríž a až prekvapivo vysokých 5,72 na hostí, ktorí síce nehrajú bohvieako úderný fodbal, ale tak veď na Ligu mistřu by sa mali hecnúť. Či? Odborníci z Markízy pôjdu po stopách kurzov a je len na vás drahí čitatelia, akou cestou sa vyberiete vy. Radím minimálne remízku, na tú je zatiaľ kurz 4,63 – oplatí sa. 

So stávkovaním, šoférovaním a zdieľaním somárskych hoaxov na sociálnych sieťach opatrne. A keby náhodou vyššie uvedené tipy nevydali, viete čo je výhoda práce v kolektíve? Toto je tip pod záštitou redakcie a teda vždy sa ešte je na koho vyhovoriť. /Marcel Forgáč, 2017/

A hej, ešte poznámka: Ako pozdravíš hnusnému vírusu, keď sa ho zbavíš? Covidenia. 

Dočítania pri ďalších riadkoch a držte sa, kolektív.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal