Sledujte nás

Futbal

Tipérska poradňa: Liga majstrov, 27. október 2020

Liga majstrov je po týždni opäť naspäť a spolu s ňou sú tu aj naše tipérske pohľady na jednotlivé zápasy.

Man City - Porto Liga majstrov
Foto: SITA/Martin Rickett/Pool via AP

Netrpezliví ľudia nenávidia čakanie. Ani nemusia, pretože Liga majstrov je po týždni opäť tu. Pozdravujem kolektív pri zhrnutí utorkového zápasového programu. 

Lokomotiv Moskva – Bayern 

Aj tréner Hansi Flick upozornil na to, že moskovský tím treba brať vážne a hlavne sa treba sústrediť na ich ofenzívu, ktorá rada strieľa góly. Preto, milý kolektív, dnes v tomto prípade netipujte víťaza zápasu, lebo načo. Padnú min. 4 góly. Kurzovo ani nepíšem, stračiatela… či strata čela?

Atalanta – Ajax 

Ako zistíte, že obaja protagonisti v tomto zápase radi strieľajú góle? Atalanta ich dala v posledných piatich stretnutiach 15, Ajax za ten istý čas až 21. Apropo, amsterdamskí vyhrali cez víkend proti VVV Venlo 13:0, áno, čítate správne. Otvára sa tak ligomajstrové kolo plné ofenzívnych predstavení. Na domácich kurz 2,02 a na hostí 3,38. Lákavo vyzerá aj deľba bodov, na tú je dnes vypísaných až 4,25. Môj skromný názor je, že Ajax si druhú prehru za sebou v LM nedovolí.

Borussia Mönchengladbach – Real Madrid 

Poraziť v dnešnej dobe Real Madrid nebolo asi nikdy jednoduchšie, teda pokiaľ nie ste Barcelona (haha). Ale nie, Gladbach je doslova takým žriebäťom v Lige majstrov a nedá sa predpokladať, s akým výkonom vyrukujú. Domáci v prvom kole remizovali pri štvorgólovej prestrelke s Interom (nie tým z BA) a Real prehral so Šachtarom. Karty sa teda zamiešali a nikde nie je napísané, že sa nezamiešajú aj dnes. S kurzom 3,61 na Gladbach a 2,01 na Real Madrid idem kúpiť Svijany a užiť si futbal do plných, your turn, ZZ. Pri nemeckom nasadení by som vôbec nezahadzoval remízku pri kurze 3,97.

Marseille – Manchester City 

Také tie nemastné, neslané a nególové výkony Manchestru City v ostatných zápasoch zariadili, že dnes sa Pepeho lads postavia na trávnik Velodromu nielen s neistotou vo vrecku, ale aj s kurzom 1,45. Výhra OM neprichádza do úvahy, iba žeby som sa mýlil. City proste už musí a práve to otvára štrbinku nádeje pre domácich Olympikov, že proti zúfalému sa hrá najlepšie, či najhoršie? Uvidíme. Na Marseille až 7,41 ale ani tetušky v Tipsporte neveria, že to dnes dajú tí morom ošľahaní modrí.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Futbal