Sledujte nás

Anglicko

EPL: Sýty neverí hladnému, City veselému

Na obzore znova biele skaly Doveru, vitate v magickej zemi futbalového Albionu.

Manchester City, Aguero Sterling
Foto: SITA/Michael Regan/Pool via AP

Sýty neverí hladnému, spitý hlavnému, City veselému… Na obzore znova biele skaly Doveru, vitate v magickej zemi futbalového Albionu, priatelia.

Sheffield – Manchester City

Niekde som čítal, že Pepe je tréner na štyri sezóny – každé jeho mužstvo je po nich mentálne a fyzicky na dne. Futbaloví petrolejári Šejka Mansoura stratili ligot, vitalitu i esprit, pôsobia unavenejšie než Zdeno pod Kilimandžárom a ich stále menej a menej fertílny futbalový ťukes už začína smrdieť nudou aj najvernejším fans. Sterling sa potkýna o loptu, Ruben bolí viac ako Mendy, vrátivší sa Aguero naposledy trafil ak, tak s Bentley do garáže. Excesívna loptová kombinatorika s polozdravým DeBruynem konvertuje bledomodrých v priemernémužstvo s podpriemernou obranou, v preklade to najslabšie za posledných päť rokov. Keď Skyblues dnes nezvalcujú ani Sheffield, v Čečensku zmizne terorizmus, v Mongolsku zavládne blahobyt a ja si kúpim cez eBay sako od Kmotríka.

Tipnem 1:3.

Liverpool – West Ham

Ani Liverpool nepôsobí práve ako onen „diamant, čo v hrude nezhnije“, absencia Virgila vykazuje reprodukčné číslo nákazy osýpok a pokiaľ červení včas neaplikujú naspídovanú vakcínu, utrápený Jarmolenko nahodí na Anfielde vyrážky všetkým od Kloppa po tety upratovačky.

Tipnem 3:1.

Aston Villa – Southampton

Posledný tip, že šťuka ligy z Birminghamu s Leedsom buchne vyšiel jak Plačkovej osmičky, pravdou je, že keby Grealish nemal v koncovke day to forget, šunkaUnited mohli sláviť s Donaldovým moriakom Halovín. Južania pôsobia veľmi kompaktne /6. miesto tabuľky/ a posledné, na čo dnes vsaďte, je tutová jednotka. Aj keď všetko tomu nasvedčuje.

Skúsim 2:2.

S pozdravom položte to na Bidena, pije menej sava sa s vami lúčim a dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko