Sledujte nás

Analýzy

MANCHESTER CITY – WEST BROM ALBION …PREMIER LEAGUE 2013/2014

yuyuyPäť duelov do konca súťaže a oba tímy vedia, že prichádza štádium, kedy už každý každému je vlkom. City idú na titul, West Brom bojuje o prežitie. Nože skúste, čo je viac…

Keď vás opantáva dojem, že Sky Blues dnes doma na Etihad Stadium prídu dať The Baggies posledné pomazanie, pripomeňte si výsledky „trpaslíkov“ z posledných kôl, či už to bol opakovane posledný Sunderland, alebo londýnsky Crystal Palace. West Brom je v súčasnosti iba 3 body od zóny zostupu, k varovaniu pred akoukoľvek opovážlivosťou pellegriniovcov nemálo prispejú i slová manažéra pruhovaných Pepeho Mela: „Ideme tu vyhrať, všetko iné je neúspech“.

Liverpool včera so šťastím olúpal banániky v Norwichi /2:3/, odstreliac sa tak v tabuľke na 5 bodov od druhej Chelsea. Pre podvedomie City žiadna vzpruha, pripočítajte v drese Citizens zranenú „aortu“ tímu Yaya Toureho /triesla/ a dnes nie úplne istý štart stredopoliarov Davida Silvu a Jesusa Navasa /obaja liečia členok/, a kurz 1.2 na výhru domáceho favorita jasne zamietnete ako “no value for risk“. City fasovalo v posledných 4 zápasoch sedem gólov, navyše v nich iba raz zvíťazilo.

Ruka po viac ako neúspešnom ťažení za posledné dni svrbí v dnešný sviatočný večer nejedného tipéra /včera hanebne kľakol i Ajax!??/, tento by ale nemal zabúdať, že práve stávkovky sa premenili za posledných 9 dní na naozajstné bonanzy. Za jeho peniaze. Špekulácie dnes pomôžu ako Yellon gel na zlomené predkolenie, AK budete ale po veľkonočnej šibačke pri lucídnom stave, dajte na vlastný úsudok.

Ja dám na city. Uvidím, čo povedia o 21:00.

Dočítania, priatelia.

——

Rozhodca: Phil Dowd

Čas: 21:00

Tip BROsport.sk: 1

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Analýzy