Sledujte nás

Anglicko

BPL 2015/16 … 33.kolo /sobota/

Parohy rastú najlepšie na lysine, futbal sa najlepšie hrá na tráve. Tej anglickej, samozrejme. Premier League, raund trty trý, amigos…

WEST HAM – ARSENAL

Na samom východe Londýna si dáme 107 minút pred výkopom vo vyslnenom Upton Parku dvakrát double Big Mac, spláchneme ho frenetickou atmoškou pabu s piatimi Carlingami bez peny a po tlačenke na East Stand Lower vysmiati zaselfíčkujeme zubaté makovice s miestnym bublifukárom pri slávnej Blowing Bubbles. C-dur. Zážitok, čo je možno viac ako divadlo, čo má nasledovať. Nuž, dnes na Boleyn Ground Kladivo v plnej sile versus Kanón skoro v takej istej, šiesty versus tretí, 3.95 versus 2.05, Adrian versus Sanchez, Payet versus Čech a londýnska óda na radosť, v ktorej bilicovci kopú o Ligu majstrov a wengerovci o posledný kyslík do tlejúcej šance na titul. Simply a belter, ladies and gents.

SWANSEA – CHELSEA

Swansea v lige Bluesov nikdy neporazila, Hiddink po návrate na Stamfordský most s modrými v lige takisto ešte neprehral, Chelsea však bude vpredu bez Diega Costu, Edena Hazarda i Loic Remyho, vzadu bez Johna Terryho a v strede bez Nemanju Matica, suma sumárum to bukmejkrom vychádza na 4.1 versus 2.1 a 0:2 pre Londýnčanov. Holanďan by mal ten draft Halenára za nejaké to melko a na ostávajúcich pár kôl ešte zvážiť a risknúť. Brekeke.

MAN CITY – WEST BROM

Šejkovia pred pár dňami pod Eifelom v Lige majstrov slušne prekvapili /2:2/, bez Demichelisa vzadu to by zas na druhú stranu dokázali isto aj chudobnejšie mančafty. Hart je inštinktívna šelma, DeBruyne žuvačková pepermintka, len Bony mi regulérne pripomína seba jak šliapem vodu v mladšom doraste aj s artritídou v pravom kolene.

1.4 versus 10.5, všetko vyzerá na tutovicu štyri nula a viac, podceniť však Tonyho Pulisa, to radšej pôjdem s lehátkom na Špicbergy. S Judíny.

A keď vám dakto bude hovoriť, že každý túži po tom čo nemá, tak kecá. Zoberte si takú lysinu. Alebo parohy.

Dopremierligotania, kamaráti.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100

Viac v Anglicko