Sledujte nás

Futbal

BELGICKO – WALES … Kvalifikácia EURO 2016

V desiatom storočí obyčajná pevnosť, dnes miliónová metropola Belgicka a hlavné mesto Európskej Únie. Brusel…

King Baudouin Stadium víta zatiaľ vedúci tím kvalifikačnej skupiny B, Wales z troch zápasov dva vyhral a jeden remizoval. Kouča ostrovanov Chrisa Colemana si pamätám ešte z Fulhamu, rodák zo Swansea si verí na tráve a ešte viac v médiách, dnes ho každopádne čaká futbalová férovka s najsilnejším tímom v histórii Belgicka vôbec, pokiaľ teda veríte slovám bývalého belgického zadáka Red Devils Philippe Alberta aspoň ako ja. Hostia bez Jonnyho Williamsa, Davida Edwardsa, Simona Churcha a Sama Vokesa, v hre sú ale Gunner Aaron Ramsey a Joe Allen. A samozrejme princ z Walesu Gee-Bale.

Kapitána domácej ekipy Vincenta Kompanyho nepustí do hry zranené lýtko, inak je ale Belgicko nabité futbalovou genialitou, z ktorej praskajú švy i takej lige akou je Premier League. Eden Hazard, Christian Benteke, či Marouane Fellaini sú len špičkou ľadovca, zaostrite na Driesa Mertensa.

Belgicko nemá nárok stratiť na domácej hrude všetky body, dobre si bude ale povedať, že ani Slováci neboli včera v Macedónsku lepším tímom a na všetky tri im stačilo dobre zapichnúť žrde. Zatiaľ.

 

Belgicko vyhrá 2:1, Hazard, Mertens

Dovyhrania, priatelia…

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal