Sledujte nás

Anglicko

EPL: Pozor na Tottenham

Pozor na Tottenham - BROsport.sk.

Štvrť, juh ktorej je považovaný i vďaka takmer 300 tu počuteľným jazykom za etnicky vôbec najdiverzifikovanejšiu časť Európy, štvrť s najvyššou nezamestnanosťou v jednej z anglických metropol, v celej Veľkej Británii za posledných 30 rokov raj gangov, zločinnosti, povstaní a nepokoja. Londýn. Haringey. Tottenham…

TOTTENHAM – WATFORD

To ako Spurs naposledy obrátili a vypárali Labute na ich domácom trse sa nevidí len tak ani u nás doma v Čistom dni, prehrávať 1:0 v 88.minúte a vyhrať nakoniec 1:3 je akiste hodno retrospektívy rýchleho dvojkliku na tube. Kohúty majú po troch absenčkách k dospozícii znova ikonického Kanea, pri nie úplne uzdravenej dvojici gólmanov Lloris – Vorm zvažuje napoleonický Pochettino debut Pau Lopeza. Desiate Hornets kopú v severnom Londýne na tri body pri rovných 16, na White Hart Lane každopádne nevyhrali od r.1985. Tipéri pozor na Deeneyho a potom už podľa ostrovných expertov vraj istých 1:0 a viac. Pri 1.26. Kane. 

BOURNEMOUTH – CHELSEA

Odkedy pustil Courtois tehotnú polovičku k vode ide to s ním dolu ňou – kvalita ostáva, istota šturiť na Belgičana väčšie lóve už ale ani náhodou. Chelsea vyhrá ligu hlavne lebo Hazard /nateraz 13 gólov/, krátke rozbehy pred penaltami profilujú ale už dlhodobejšie dominantnú šašovinu ústrednej postavy modrých zo Stamfordského mosta. Hostia majú v autobuse už aj trojpľúceho Mosesa, na Vitality Stadium to ale vôbec nemusí byť až taká tutovka ako ukazujú kurzy 6.6 versus 1.6. Ak by Conteho valec náhodou zadrel kotol, Spurs by mohli na konci dňa vybabrať s pelotónom Premiership jak katarský Vladko s policajtmi, zákonmi a celým slovenským plebsom.

Užívajte Veľkonočné sviatky a nezabudnite pomôcť skrášľovať smetiská. Odhoďte vždy niečo pekné.

Dopremierligotania, amigos.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko