Sledujte nás

Anglicko

Premier League sa vracia na trávniky

Viete, prečo sa v Anglicku kope najlepšia futbalová liga na svete? Nie sú tu malé kluby. Sú iba veľké a ešte väčšie…

Dámy a páni, po takmer 3-mesačnom premierligovom celibáte prichádza konečne a znova ten moment, kedy vás už nemusí až tak tankovať práca, zabudnutý Prostenal, prasknutý radiátor, či čipkovaný partner v spálni. Prichádza športový ekrazit napätia, zelená pastva noblesy, neskonalý súboj umu, šťasteny, náhody, grácie, ilúzie, radosti i urvaných nervov. Vitajte v kráľovskom Albione, priatelia, vitajte na štarte nového ročníka Premier League!

Ročník 2018/2019 je od r.1992 dvadsiatou siedmou sezónou najvyššej futbalovej ligy na ostrovoch a potrvá od 10.augusta 2018 do 12. mája 2019. Anglickú futbalovú šľachtu opustili v minulej sezóne West Bromwich Albion, Swansea City a Stoke City, náhradu si v tej súčasnej vychutnáme v radoch Wolverhampton Wanderers, Cardiff City a Fulhamu. Jou, že hurrá starrá dobrrá Craven Cottage!

Podobne ako predošlý ročník PL z tunajšej pisárskej dielne bude aj tento o krátkych všimkách, ešte kratších analýzach, možných /ne/možnostiach, nízkej čítanosti a hlavne o nejakých tých mimózach pri tipoch a stávkovaní. Ak veríte v zaručených nostradamov, treba pamätať, že nič nebude ako je, nič nebolo ako bude, že s peniazmi nie je tak dobre ako bez nich zle, preto to tu berte hlavne vždy s humorom, radšej za menej a ólwejz ízy. Ak zároveň potrebujete vstupný vklad, dobré bude zrušiť čapák v hospode, škrtnúť červené Marlborky a nepúšťať polovičku do mesta. 

Nuž, obháji ťukesový Manchester City titul futbalového kráľa ostrovov? Presadí sa na Etihad Stadium herne dosť mäkký Mahrez? Prežije Mourinho na lavičke United najbližšie Vianoce? Prepíše Emery Emirates na Emerytes? Predá Karius surf a chytí konečne v bráne červených aspoň sennú nádchu? Zastaví Neil Warnock po každej výhre a podľa starého  zvyku svoje auto na každom semafore, a to aj na zelenú? 

Vážení priatelia, kolotoč najneskutočnejších príbehov, osudov, strastí, víťazstiev a prehier v jednom práve naberá svoje momentum. A vy ste nemohli urobiť nič lepšie, ako nasadnúť.

Dočítania čoskoro, amigos!

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko