Sledujte nás

Anglicko

EPL: José tiahne „domov“

Kozákov fajront, Lowove hemoroidy, Southgateovu devastačku Larochy i „tréning“ modričovcov s troma levmi pred javiskom prázdnym jak ústa apačskej squaw z 54.strany Winnetoua máme za sebou, k Lige maródov ešte jedna pikoška. V piatok večer padli do polčasu spolu za cc 350+ minút v siedmich zápasoch presne dva góly, aj to vďaka tímom jak LuxembursK.O a sväté Marino. Škoda, že nehrali aj Frajerské ostrovy.

MANCHESTER CITY – BURNLEY

Na EjTyHade sa teda predsa len rysuje nejedným pochybovačom tipovaná tutovica, že kupovať do bledomodrého tímu pacienta ala Mahrez bude väčší úlet ako twerkovať s ujom Blahom na Rytmusovej 40ke. Ochabte ementálneho Afričana navyše kopať penaltu pri 0:0 proti nateraz úhlavnému priateľovi v lige a z rovnice vám vypáli Pepeho dekoratívny omyl roka. Alžírčan, čo nevie brániť, a keď skúsi vedieť, tak z troch sklzov štyrikrát fauluje, nekonvertoval v lige päť z ôsmich „desiatok“, kto ostatné kolo anglickej topflight nepamätá, tak len pripomeniem, že hráčik z Freudovej knižky o nevyspatých snoch vypálil z bieleho bodu na Anfield Road pár minút pred koncom dieru do neba a poslal do nej jak možnú bodovú plnku tak všetky pipíky z modrých menčestrákov.

Dnes majú cityzeni na Eastlands spáliť pri 1.1 Burnley skôr jak jarovničan trávu, tip vám zaručuje v každom prípade iba tiket, čo nepodáte. Bernardo je king, vracia sa maestro Bruyne a potom ešte že všimli ste si, že toľko prihrávok čo pokazí Sane v jednej repre sa mu nepodarí pod Pepem ani za rok?

CHELSEA – MAN UNITED

„Sarri ball“ kombinuje žraločie z Harrodsu so starbaxovým Americanom, ajhľa, čo spravil Talian z takého Rossa Barkleyho alebo Williana, ktorý si pod Contem mohol počas zápasu na lavičke akurát tak skladať Rubikovu kocku. Blues zo Stamfordského mosta v lige ešte neprehrali, dnes však tiahne „domov“ na juhozápad hlavného mesta sveta Jose the Special Won a AK má napriek abysálnej skepse Paľka Sholesa a spol niekto trhnúť domácim testes, tak potom ste uhádli. Odopnúť Hazardovi lyže a potom už len RushFord!

So stávkovaním hlavne vždy opatrne, nič nie je horšie, ako zobudiť sa ráno mŕtvy.

Dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko