Sledujte nás

Tipérska poradňa

Tipérska poradňa: Futbalový štvrtok v kocke, 17. december 2020

Vítam kolektív pri stručnom zhrnutí toho, čo nás vo štvrtok čaká na futbalových trávnikoch.

Jack Grealish Aston Villa
Foto: SITA/Neil Hall/Pool Via AP

Pokiaľ sa v úvode treba trošku vyhrať so slovíčkami, tak namiesto slova Lockdown by som si radšej pustil System of a down. Ale nevyberáme si, zvlášť v tejto nesituácii. Vítam kolektív pri stručnom zhrnutí toho, čo nás vo štvrtok čaká na futbalových trávnikoch.

Aston Villa – Burnley

Aj keď mám pocit, že zápas Premier League, čo sa nevošol Stewovi do preview, ako by sa ani nehral. Ale nechcel som o tom. Vo Villa Parku vybehnú na 90plus niekoľko minút kluby z polovice respektíve z konca tabuľky. Villans sa aj vďaka Grealishovi a spol. držia v dobrej forme, pričom už dlho som nevidel tak veľký talent s takou schopnosťou mať profi kariéru v troch bodkách. Ideš Jack. Burnley hrá futbal, teda aspoň zaň jeho hráči dostávajú rozprávkové wages. Ale na ihrisku sa to príliš nepodobá. Villa doma dá gól a či vyhrá bude záležať na tom, že Burnley postaví do obrany aj vrátnika. Môj tip sú Birminghamskí (za 1,8 vo Fortune – stavtesa).

Sheffield United – Manchester United

Stretnú sa dvaja čo majú v názve United a ani jeden nemá formu. Vitajte pri štvrtkovom programe anglickej Premier League. Domáci The Blades sa topia na dne bahna neúspechu, keď z ostatných 12 kôl prehrali 11 a nevyhrali ani jedno. Vzhľadom na silu, korunky a očakávania je na tom zle aj Junajtid, ktorý po fiasku v Lige majstrov potrebuje akýkoľvek spôsob na tri body už len kvôli fanúšikom. Okej aj kvôli trénerovi. Na prvý pohľad jasná výhra hostí pri kurze 1,5. Ale opakujem, to len na prvý pohľad.

AS Rím – FC Turín

Z najfutbalovejšieho niekdajšieho členského štátu európskej mánie sa presunieme do zeme, kde je taktiež more. Sú tam však veľké staré štadióny s atletickými dráhami a dbá sa tam na obranu. Áno, vitajte v Taliansku. V dohrávke dvanásteho kola prídu do večného mesta hráči z Turína, ktorých forma pripomína snahu Kotlebovcov presadiť sa v európskej politike – bez úspechu. Vlci pôjdu do zápasu bez viacerých dôležitých hráčov, ale pri kurze 1,40 si svoje tri body ustrážia. Aspoň dúfam, kks.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Tipérska poradňa