Sledujte nás

Futbal

MAN CITY – MONACO … Post Coitum

Ak sledujete futbal iba občas, vo včerajšej Lige majstrov vám spokojne stačilo ktorýchkoľvek dvadsaťšesť minút z Etihad Stadium nato, aby ste do konca roka nemuseli vidieť z futbalu ani f. V belasom Manchestri sa kopal výstavný mazec roka.

Nepremeniť na Eastlands penaltu, dať tri výstavné kúsky a napriek tomu prehrať o dva, to už je, poviem vám že iný hokej. Domáci vo vedení, remíza, hostia vo vedení, remíza, hostia vo vedení, remíza, domáci vo vedení a konečný klinec potvrdzujúci víťazstvo. Nekonečný kolotoč najfajnovejšej futbalovej noblesy a drámy v jednom. 

Čo aktér na ihrisku to príbeh, 19-ročný Kylian Mbappe a Portugalčan Bernardo Silva doslova opantali planétu, Aguero urval vagón s genialitou, Stones transformoval z Mr.Zero na Mr.Hero, Sane bol /hlavne v prvom polčase/ doslova InSane, Caballero aj s nevyoperovateľne katastrofickou rozohrávkou lapil najpr penaltu a pred koncom i gól na možných 5:4. Guardiolu som videl hádam prvýkrát v živote vyskočiť vo vetrovke a Radamel Falcao? Bol to vôbec ten istý človek, ktorý len nedávno na Trafforde trel takú biedu, že človek pochyboval, či hral tento vôbec v živote futbal? Dve Kolumbijčanove koncovky a dva góly za pár minút činili presne toľko, čo spravil večne skromný hroťák za United za celú sezónu v tomto meste. Jeho banánový lob ostáva adeptom na tú najúprimnejšiu drzosť z veľkej encyklopédie oxymorónov.  A Subasicovu zabudnutú zásteru si nezabudnite kuknúť večer na Markíze v /anti/frajerovi na záver.

Držanie lopty 67:33, strely 10:15, na bránu rovných 6:6, konečný stav 5:3 /1:2, 4:1/. Hegel by povedal že Jednota idey a zmyslu, Wenger že Óda na futbalizmus a ja vám poviem, že ak chcete 15.marca sledovať na pobreži Stredozemného mora nejakú tú odvetu, stopercentne vám nebude stačiť ani 90 minút. Chystajte groše do kasína a dočítania v Monaku, priatelia.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal