Sledujte nás

Anglicko

EPL: Zlomí šejk aj Svätých?

Hemingway vraví, že iba automobilové preteky, býčie zápasy a horolezectvo sú skutočné športy, všetko ostatné sú len hry. Nuž, pome hrať. Streda, štrnáste kolo, priatelia.

CHELSEA – SWANSEA

Je ťažké ísť deväťdesiat minút proti ôsmim obrancom, vyjadril sa na margo hernej stratégie Blues tréner Liverpoolu Klopp, pravdou ostáva, že v Chelsea už ani Courtois nie je čo bol a že modrej zo SW6 London paušálne bledne atrament, kalamár i futbalový esprit. Willian na Anfield Road naposledy trafil presne tam, kam nechcel, zachrániac tak londýnčanom bod, s ktorým sa večer na Stamforde proti kúzlastrativším, predposledným Labutiam zaručene neuspokoja. 

Skúsim 2:0, Hazard

MAN CITY – SOUTHAMPTON

Pepeho nebeský šík motorových ľahkonožcov kope bezkonkurenčne najskvostnejší futbal za Lamanč, štyridsaťdva strelených gólov v 13-ich kolách zrobí husiu kožu aj hrochovi. V nedeľu v závere duelu zlomili šejkovci i statočný drobizg v Huddersfielde a po nepresvedčivej minulej sezóne idú jednoznačne na futbalového majstra Albionu. Doma na Etihad Stadium môžu večer hosťujúci Svätci zdolať domáci erb iba ak zasiahnu všetci svätí. Plus ich bratranci.

Skúsim 3:1, Aguero

EVERTON – WEST HAM

Momentálna chudoba z dna tabuľky si v Goodison Parku rozdá rany, ktoré chcú bolieť a najčastejšie tipovaná kabinetná remíza môže skončiť vskutku akokoľvek. Neverton totálne stratil radar v kopačkách, šetrite na Vianoce.

Tip 1:1

V živote stavte na humor, inak ale radšej vždy tak, aby vám nebolo treba zvoniť do hrobu.

Dopremierligotania, priatelia…

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko