Sledujte nás

Analýzy

PREMIER LEAGUE 2013/2014 … 19.kolo /nedeľa/

sherwoodRozrežte ma napoly a vykrvácam vo farbách klubu…

 TOTTENHAM – STOKE

Nový kouč Spurs Tim Sherwood má len 44 rokov, nikdy doteraz neriadil žiaden prvý svetový top tím, pri výbere do trénerského kresla Kohútov dostal údajne prednosť pred menami ako Louis Van Gaal, Fabio Capello či Frank De Boer, no jeho slová z úvodu dnešnej minianalýzy hovoria zaveľa. Vizitka Tottenhamu doma na White Hart Lane v tejto sezóne zatiaľ pripomína obočie smutného Brežneva, no z posledných 38-ich duelov doma proti Stoke prehrali Hotspurs len dva /28 výhier/. Tottenham má v tabuľke na jej 8.mieste o 10 bodov viac ako desiaty Potters, ktorí v minulom kole po smolnom a nie najspravodlivejšom priebehu duelu proti Newcastlu fasovali 2 červené karty a nakoniec i päťku natvrdo. Bola to iba druhá prehra Stoke za posledných 9 ligových kôl pod vedením Marka Hughsa.

Šance vyrovnané, favorit nosí domáce dresy. Tottenham zvíťazí pri kurze 1.5

 

podoslkiNEWCASTLE – ARSENAL

Straky z Newcastlu hniezdia na 6.mieste tabuľky Premier League a tréner Pardew tvrdí, že až vedúci Arsenal preverí dnes na drne St.James Parku skutočný spirit jeho tímu. Magpies vyhrali 7 z posledných 9-ich ligových zápolení, proti Gunners sa im však nedarí, keď v ostatných 12-ich vzájomných ligových stretoch bodovali naplno len raz /6 prehier/. Duša pruhovaných kombinuje dvojicu Ben Arfa – Yoan Gouffran.

Arsenal je vonku silný ako tabak v kubánskej Cohibe, dnes mu šance na víťazstvo prisudzuje slušný kurz 2.08. Osobne to vidím na remízu, oba tímy skórujú. Zn.Podolski.

 

Fernando_Torres_2370590bCHELSEA – LIVERPOOL

Predpovede z minulých  zamyslení o futbalovom lišiakovi a mágovi taktiky Mourinhovi, o tom, že Blues nemajú vpredu bijcov na viac ako dva góly, či o tom, že „skvost“ je na 6 písmen ako Hazard, vyšli presne ako Emilovi v chrupe osmička. 1:0 v predošlom kole proti Swansea, 3 body pre Chelsea, jej nateraz 37 bodov a 3. miesto v tabuľke. The Blues vyhrali z posledných 13-ich ligových zápasov proti Liverpoolu len dva /7 prehier/, no v top flight prehrali v chode posledných 8-ich kôl len raz. Jose je na štyri. Ako „sila“.

Liverpool v jednom zo svojich najlepších výkonov vôbec spálil v predošlom kole na Etihad skoro všetko a na popol, keď vás navyše odpískaný a neexistujúci offsajd /a následný gól Sterlinga/ obral o výhru 100e /pri vklade 2e!/, nezabúdajte, že karty mieša osud – vy iba hráte. Suarez je génius, proti City ukázal neskutočný cit pre hru i rýchlosť myšlienky premenenú v realitu, a keby Liverpoolu neabsentoval Sturridge, zoberú Merseysiders pellegriniovcom v superdueli všetky body. Ak  zopakujú Reds výkon z modrého Manchestru, nemôžu dnes na Stamford Bridge prehrať.

V súboji titánov velí všetko remíze. Oba tímy skórujú. Risknete to s Torresom?

Šťastena je len žena, treba ju pokúšať. Inak pokuše ona vás.

Dokopania, amigos !

 

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Analýzy