Sledujte nás

Timove postrehy

Život spoza nugátových mreží: Nebojácne ale zodpovedne

V časoch neistých, no radostnejších, vás vítam pri novom názore spoza nugátových mreží, milý kolektív.

Život spoza nugátových mreží: Nebojácne ale zodpovedne

Beží štvrtý mesiac, stretávame sa pri štvrtom pokračovaní a čo viac, čakajú nás štyri fázy zoživotňovania. A kto teraz povie, že neverí na mágiu, tak v pohode, lebo neverím ani ja. V časoch neistých no radostnejších vás vítam pri novom názore, kolektív.

Zatiaľ čo slovenské celebrity zúfajú nad hroznou karanténou a v kúte svojich apartmánov rátajú odetí od hlavy po päty v guči svojich followers, stále sú v spoločnosti ľudia, ktorí prežívajú toto obdobie úplne inak. Okrem bojovníkov v prvej línií existujú tiež takí, ktorých zamestnania ovplyvnil vírus maximálne tak, že ich kolegovia behajú po chodbách s tým divným výrazom a delia sa na dve (otec mi kedysi hovoril, keď nevieš dva či dve, napíš dvo) skupiny: tí, ktorým to je jedno a tí, ktorí si už nosia náhrobný kameň v taške mysliac si: „šak veď minulý rok som išiel okolo jeho kancelárie, a on teraz chorý, isto aj ja som.“ A tu sa dostávame k meritu veci. Nebojme sa toľko. Viete, kto by sa mal báť? Maximálne tak dvojbytový magnát KK, rozumej: Kým ti neklope na dvere NAKA, si v suchu. 

Od dnes ideme na prvú vlnu uvoľňovania zákazov (čo je v opačnom význame zakázané uvoľnenie, dyk, hokejisci to tušili). Nebojme sa ísť von, nebojme sa interakcií, nebojme sa zhasnutého mesta, lebo ako mi hovorí stále mamka, v noci sa má spať a nič iné ťa nemusí trápiť (koxo, tie mamky majú furt pravdu). Buďme však stále maximálne zodpovední. Lebo to, že je lepšie neznamená, že nemôže byť zas horšie (povedal si kedysi aj Dušan C. alias Cinky). 

Igorovi to zjavne skrz statusov stále mascí, no o tej tone hejtu na jeho osobu si treba zas uvedomiť, že prebrať štát po vláde Smeru s koronou za dverami, to je proste nad všetko znesiteľné. Nezbláznime sa, buďme pozorní a hlavu hore! Ak ste náhodou mizerný právnik a myslíte si, že vaša kariéra je na dne, svitla vám nádej – Andrej Danko požiadal o vrátenie licencie, aby mohol vykonávať remeslo, ktoré vyštud… držte sa, kolektív!

Poradňa spoza nugátových mreží

  1. Šírte humor a dobrú náladu
  2. Jazykovedci na voľnej nohe: Prečo keď sú dva klince, nie je jeden klinc?

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Timove postrehy